Bloggen

Blir medlem i en golfklubb

Att lära sig spela golf och hänga med i spelet är inte något du lär dig över en natt. Det finns gott om lektioner och tips som kan hjälpa dig att lära dig och behärska denna sport och göra det till ett roligt, men utmanande, spel. Om du letar efter tips för att lära dig att spela golf, hittar du några bra idéer nedan.

Ett av de bästa sätten att ta sig runt en golfbana, från tee till tee. Du kanske har sett folk gå längs den gröna linjen av en golfbana med sina klubbar i sina händer. Det är ett bra sätt att öva eftersom du inte behöver gå någonstans. När du behärskar denna färdighet, kan du förbättra ditt spel genom att öka ditt avstånd från stiftet, med större noggrannhet. Detta är också ett bra sätt att öva din slå i olika väderförhållanden.

Prova att göra en övning putt snarare än en normal en. En övning putt kan ge dig bra praxis och hjälpa dig att förbättra din sving och göra det mer exakt. En bra putt bör träffas så att bollen är minst en fot från hålet och bör stanna där tills den landar. Kom ihåg, praktiken gör perfekt och en övning putt är ett perfekt skott.

Öva på att sätta. Medan du tränar med en klubb, stå precis bakom bollen och titta på hålet du vill slå för att öva din sätta. Stå bakom bollen och placera vänster hand framför höger hand. Ta tillbaka höger handen så att den vidrör marken med vänster hand.

Kläder efter väder

Klä dig alltid efter väder när du spelar golf. Du måste vara bekväm och klädd i lager så att du kan hålla dig varm. Du kommer också att kunna märka om du har något fel med dina kläder och kan ändra innan du börjar spela. Se till att klä dig för komfort och inte för vädret. Om du klär dig för vädret, kommer det att bli kyligt, men om du klär dig för vädret, kommer det att bli varmt.

Öva ditt handikapp med ett nummersystem. För att förbättra din golf färdigheter, måste du veta var du står när det gäller spelet. Ett nummersystem är ett bra sätt att räkna ut var du är och arbeta med att förbättra dina färdigheter. Inte bara är detta ett roligt och användbart verktyg att använda, men det hjälper dig att ta reda på var du står och hur man kan förbättra det.

Öva på att göra dina enheter från kort räckvidd till lång räckvidd. När du börjar spela golf, är du sannolikt att slå några bollar som är för långt för dig att ens nå. Prova öva slå bollar som är inne i farleden och kort räckvidd för att se om du kan göra det till fairway. Ju längre enheter är svårare för de flesta människor att göra, men efter att du börjar göra detta regelbundet, kommer du att bli förvånad över hur mycket du kan förbättra.

Slutligen är praktiken nyckeln till att lära sig spela golf. Detta inkluderar att öva slå bollen utan klubb. När du förbättrar dina förmågor blir det lättare att spela bättre golf och förbättra din poäng.

Besök denna sida om träning för mer inspiration.