Bloggen

Res till Kina och besök den kinesiska muren

Om du har beslutat att besöka Kinesiska muren, eller någon del av Asien för den delen, är du förmodligen lite förvirrad över vad du ska göra på din resa. Denna artikel kommer att ge dig några tips för att hitta bra aktiviteter att göra på ditt besök i Asien.

Gör din forskning om Kinesiska muren. Du bör besöka under den första veckan i november, när de flesta turister kommer att vara där, och besöka foten av väggen vid basen, innan den formella fotparaden. Det är bara inte så trångt på det sättet, och det är lite lugnare att sitta och titta på fotparaden, vilket är något att se. Det finns olika synpunkter vid foten av väggen, så du kan se olika delar av väggen varje gång du besöker. Du kan gå upp på toppen och se fullstorleksstrukturen där uppe, eller så kan du gå ner och se de nedre delarna av väggen på nära håll.

Om du är en äventyrlig person, kanske du vill ta din kamera och ta bilder av de olika tempel och kyrkor som pricker området. Det finns flera turistattraktioner som har listats som världsarv. Detta skulle vara ett bra ställe att ta några bilder av de olika religiösa byggnader som har listats.Du kanske kan besöka Kinesiska muren medan du fortfarande är på din resa. Det finns ett antal hotell längs vägen som kör turer till väggen för allmänheten. De har turer där de förklarar olika historia bakom byggnaden, och de olika saker som du kan göra som är en del av muren.

Du kan också njuta av andra aktiviteter i Kina längs muren. Dessa gör att du kan lära dig om det förflutna i Kina och historien om platsen. Några fler saker du kan göra i Kina i samma allmänna område som muren är museer, inklusive Imperial Museum of China, Buddha Figurines Museum, Art of War Museum och Nanjing Ancient Ruins Museum. Du kan gå och utforska de olika templen och herrgårdarna i området, och trädgårdarna som pricker området.

Kina är också hem för några fantastiska platser för shopping, inklusive de tre stora galleriorna längs vägen, Bund och Zhongyi Shopping Center. Det finns många bra restauranger och kaféer som du kan besöka för att äta din favoritmat också. Kinesiska muren är inte den enda turistattraktionen i Kina. Du kan också ta en dagsutflykt till Nanjing, en annan stad i Kina som är ett världsarv. Ta en tur till staden, men lämna efter fem dagars period. Gå till Hangzhou istället, och kolla in underverk av en tidsförskjutning. Hangzhou, som ligger i Zhejiang-provinsen, grundades i mitten av det nionde århundradet.

Klick in på denna sida visumblogg.se för mer om resor.