Bloggar

Nöjen och Upplevelser

Det finns mycket som intresserar oss bakom denna webbplats och här delar vi med oss av sådant vi tycker är intressant! Det är allt fler aktiviteter som flyttat ut från verkligheten och till internet. Inte minst när det kommer till bokningar, shopping och annat i den riktningen. Samtidigt är internet ofta bara ett verktyg för händelser som sedan utspelar sig i vardagen!

Detta är en metropol för allt som rör sig ute på internet, eller i vilket fall en handplockad del av flödet. Varje dag postar människor världen över artiklar, tips, filmer och rekommendationer. Vi har inte koll på allt som händer, men försöker hålla oss uppdaterade för att kunna återge våra favoriter!

Det är en stor målgrupp som åsyftas när man säljer klänningar. Officiellt är det halva jordens befolkning som traditionellt sett brukar bära klänningen. Men det finns naturligtvis också undantag i den här könsrollsbaserade uppställningen. Det finns kvinnor som undviker klänning som pesten och män som trivs fantastiskt i plagget.